Nacht van de Nacht een groot succes

Eemshaven- Zaterdag 30 oktober was het dan weer tijd voor Nacht van de Nacht. Genieten van het donker op een unieke belevingstocht. Een ronde door de Eemshaven, een kijkje op een uniek stukje Unesco Werelderfgoed en daarna genieten van een gehaktbal met een warme drank bij Restaurant Diekgat.

Met een dag vol regen, waren wij blij dat het eindelijk droog werd. De Nacht van de Nacht stond gepland en niks mooier om deze tocht natuurlijk te varen met droog weer.

De pakken klaar gelegd en de verschillende mensen die samen de Nacht van de Nacht groep vormden waren mooi op tijd. Iedereen kreeg zijn of haar pak uitgereikt, mutsen op en om even voor zeven uur was iedereen klaar om naar de RIB’s te gaan.

Vooraf een indeling gemaakt, waardoor iedereen een mooi plekje aan boord kreeg. Van jong tot oud, iedereen wou genieten van deze belevingstocht. Een ronde door de verlichtte Eemshaven en daarna de Eems op om te genieten van het donker. De lichten van de Eemshaven achter ons gelaten.

Na de tocht kon iedereen met koude neuzen naar Restaurant Diekgat, dat bij aankomst mooi verlicht was met kaarslicht en verder gehuld in donker. Bij Diekgat kon men genieten van een warme chocolademelk met slagroom en een gehaktbal. Een erg geslaagde avond.