Tocht naar Borkum

Genieten van een open zeeklimaat

Tijd voor een Duitse schnitzel

Eindeloze zandstranden

Borkum is het enige Oost-Friese Waddeneiland dat altijd wordt omgeven door zeewater. Het eiland is altijd bereikbaar ondanks de wisseling van de getijden. In de haven van Borkum kunt u de mooie vergezichten over de Waddenzee aanschouwen of genieten van een hapje en drankje in één van de havenrestaurants.


Met onze RIB brengen wij u naar het kuuroord van de Wadden, Borkum. Ook al vaart er een veerboot naar Borkum, een trip met de RIB maakt de beleving van de Wadden compleet. U kunt twee uur verblijven op het eiland.

  • Vertrek vanuit de Eemshaven
  • Via de zeehondenbank naar de jachthaven van Borkum
  • Verblijf van twee uur op het eiland (langer in overleg en tegen meerprijs)

Midden in het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee dompel je je onder in een unieke natuurlijke omgeving met een gevarieerde dieren- en plantenwereld. De zeehondenbank met zijn vele dierlijke bewoners, het Oostland of het uitgestrekte duinlandschap in de richting van Hooge Hörn bieden een schouwspel van fantastische natuurlijke omstandigheden. Het schier eindeloze witte zandstrand nodigt niet alleen uit tot lange, ontspannende wandelingen langs zee, het is ook het grootste strand van de zeven Oost-Friese eilanden. – Borkum.de