RIB varen

RIB varen is de ultieme beleving voor mensen die van het water houden. Een RIB is een Rigid Inflatable Boat en dit houdt in dat deze boten zich snel en veilig in een ruige zee kunnen verplaatsen.

Het varen is uitermate geschikt voor teambuilding van bedrijven, vrijgezellenfeestjes en familie/vrienden feestjes.

Als u met ons in zee gaat vaart u altijd onder begeleiding van een ervaren schipper. De schipper is goed op de hoogte van de routes waar langs gevaren wordt en weet precies wanneer het qua weer niet vertrouwd is om de zee op te gaan. Verder beschikt de schipper over de vaarbewijzen 1 & 2 en is ook in het bezit van een marifoonbewijs.
De boten waarmee wij varen zijn goed onderhouden en beschikken onder andere over een plotter (navigatie voor op zee) en een marifoon. Ook zijn de boten waar mee wordt gevaren voorzien van een Protection & Indemnity verzekering ( P & I verzekering ). Deze verzekering geeft dekking voor meerdere soorten schade. Bijvoorbeeld dekking voor dood of lichamelijk letsel van bemanning en derden. Ten slotte is het dragen van een automatisch reddingsvest verplicht tijdens het varen. Dit ook voor uw eigen veiligheid.

DSC_0209 (1)