Jaaroverzicht 2018 RIB varen

Maandag 31 augustus 2018 Eemshaven- 2018 was weer een jaar met vele tochten. Om jullie een beeld te geven van alle tochten, hebben we een mooi jaaroverzicht gemaakt.

Oliebollen eten na wadlooptocht

Zaterdag 29 december 2018 Eemshaven- Met het eind van het jaar in zicht is de tijd van oliebollen weer aangebroken. Vaak zit men thuis bij de kachel achter de lekkernij, maar deze groep dacht daar heel anders over.

In het nieuw voor Gymvereniging Olympia

Donderdag 13 december 2018 Roodeschool- Vanaf nu is Ron Burema RIB varen zelfs in de sporthal te vinden. Gymvereniging Olympia uit Roodeschool presenteert zich in nieuwe kleding met het RIB varen logo achterop. Een sportshirt en -vest in de kleuren van de zee, als je het zo bekijkt.

Sinterklaas en zijn pieten aan wal brengen in de haven van Delfzijl

Zaterdag 17 november 2018 Delfzijl- Vandaag hadden onze RIB’s een speciale taak in de haven van Delfzijl. Wij mochten de Sint en zijn pieten aan wal brengen.

Boot naar Borkum gemist? Pak de RIB

Zaterdag 17 november 2018 Eemshaven- Gisteravond hadden twee dames de boot naar Borkum gemist. Een hotel geboekt op het eiland en zin hebben aan een leuk weekend, maar dit viel dus in eerste instantie enigszins in het water.

Dagje naar Borkum met zes mannen

Zondag 11 november 2018 Eemshaven- Zaterdag 10 november hebben we weer een lange tocht naar het eiland Borkum gemaakt. Ditmaal was het een groep van zes mannen.

Tochtje Borkum met vijf vrienden

Maandag 5 november 2018 Eemshaven- Zondag 4 november hebben we ook weer een mooie tocht naar Borkum mogen maken. Ditmaal met een groep van vijf vrienden die ook wouden genieten van een lange tocht.

Nacht van de Nacht 2018, ook dit jaar weer groot succes

Woensdag 31 oktober 2018 Eemshaven- Het lijkt bijna een jaarlijkse traditie te worden. Ron Burema RIB varen en de Nacht van de Nacht. Ook dit jaar deden wij weer mee aan de nacht van de nacht waarbij alles draait om de duisternis.