WIN een RIB tocht tijdens open dag Eemshaven op 23 juni

Zaterdag 16 juni 2018 

Eemshaven- Zaterdag 23 juni organiseert Groningen Seaports van 10:00 tot 17:00 uur een open dag in de Eemshaven. Voor jong en oud zijn activiteiten georganiseerd. Van informatietochten met bussen tot wateractiviteiten en een groot gezelligheidsplein met foodtrucks, springkussens, een bungee trampoline, schmink en muziek.

Wij zullen ons presenteren bij Restaurant Diekgat. Waar u, naast dat u een kijkje kan nemen bij ons RIB’s, kan genieten van een verse Hollandse Nieuwe vers van het mes of natuurlijk een hapje of drankje in het restaurant zelf.

Tijdens de open dag kunt u informatie inwinnen over de RIB tochten. Nemen wij u mee in onze bestemmingen en ook aan boord stappen op één van onze RIB’s is mogelijk.

Komt u langs dan kunt u tevens kans maken op een RIB tocht. Na de open dag zullen wij maar liefst zes winnaars bekend maken die mogen genieten van de snelheid van de RIB en de schoonheid van het Wad. Na de RIB tocht kunt u genieten van een platé inclusief één consumptie bij Restaurant Diekgat die zij als winactie weg geven!
Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is ten tijde van de open dag uw naam en telefoonnummer achter te laten!

Kijk op de plattegrond waar wij ons bevinden! De oranje busroute leidt u langs restaurant Diekgat waar u een tussenstop kan maken. 

Scan de QR-code en volg ons evenement op Facebook!