Een welvarend 2017 en op naar een spetterend 2018

Zondag 31 december 2017

Eemshaven- Wat een geweldig ‘RIB vaar jaar’ was 2017. In het gehele jaar hebben wij maar liefst 307 personen vervoerd over 40 tochten.

Het eiland Juist bleef toch de favoriet, wat natuurlijk ook een geweldige dag uit en genieten is op het Pareleiland van de Wadden. Verder is het natuurlijk altijd leuk om naar Borkum te gaan en heerlijk te eten in het restaurant bij de jachthaven. Ook de Eemshaventour mochten wij dit jaar voor vele mensen verzorgen. Op kijken tegen de immense schepen en onder de indruk van de vele activiteiten die er spelen in de Eemshaven. De Eemshaventour was ook bij veel bedrijven, als bedrijfs- of teambuildingsuitje, in trek.

Vanaf januari tot en met het einde van december. Bijna elke maand hebben wij één tot meerdere malen mogen varen. Groepen van vier tot 29 personen, als begeleidingsboot bij de HT-roeirace, een brandweeroefening met twee RIB’s, een openingshandeling voor baggerwerkzaamheden op het Boterdiep, crew changes bij zeeschepen en nog vele andere leuke tochten.

Bedankt aan iedereen die mee is geweest en we zien jullie, maar ook nieuwe mensen, graag terug in 2018. Gelukkig nieuwjaar!